iPhone 6 od sada možete kupiti i u Hrvatskoj!

Mnogi su mislili da će na dolazak iPhonea 6 u Hrvatsku morati pričekati još koji mjesec, međutim HGspot je prva tvrtka u čijim je trgovina danas počela prodaja novog Appleova smartphonea.

23.9.2014.
9:51
VOYO logo

Domaći distributer informatičke opreme HGspot je prva tvrtka u Hrvatskoj koja je počela prodavati iPhone 6. Cijena ovog Appleova modela od 16 GB iznosi 8.499 kuna i nudi se u tri boje; zlatnoj, srebrenoj i tzv "space grey". Zasad HGspot u ponudi ima samo iPhone 6, ali ne i iPhone 6 Plus.

Cijena je očito takva da ćete morati dublje posegnuti u džep. Naime, HGspot prodaje otključane uređaje, tj. one koji nisu vezani uz ugovor s mobilnim operaterom, tako da kupci plaćaju punu cijenu uređaja. Kad će se iPhone 6 i iPhone 6 Plus naći u ponudi domaćih operatera T-HT-a i VIP-a, zasada nije poznato. U Sjedinjenim Državama se, uz dvogodišnji ugovor s mobilnim operaterom i ovisno o modelu, cijene iPhonea 6 kreću od 199 do 499 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema potvrdi koju smo dobili iz HGspota, od jutros je prodano "dosta komada" ovog smartphonea i premda nije bilo noćnog kampiranja pred ulazom u trgovinu HGspota u zagrebačkim Utrinama, interes je "prilično velik". U odjelu marketinga HGspota nisu nam mogli otkriti koliko su točno iPhonea 6 prodali tijekom ranih jutarnjih sati, međutim na "lageru" ih kažu ima još.

U petak je počela prodaja iPhonea u deset najrazvijenijih država svijeta među kojima su SAD, Japan, Francuska, Njemačka, Australija i Velika Britanija. Tek od ovog petka, 26. rujna očekuju se prvi modeli iPhonea 6 u Švicarskoj, Italiji, Novom Zelandu, Švedskoj, Nizozemskoj, Španjolskoj, Danskoj, Irskoj, Norveškoj, Luksemburgu, Rusiji, Austriji, Turskoj, Finskoj, Tajvanu, Belgiji i Portugalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo