POVIJESNI REZULTAT / Net.hr jucer posjetilo 726.000 ljudi, najvise u povijesti portala

Portal Net.hr jucer je postavio apsolutni rekord posjecenosti, priopcili su voditelji portala.

6.3.2015.
10:12
VOYO logo

Podaci Gemius Audiencea, najrelevantnijeg istrazivanja hrvatskog interneta, kazu kako je Net.hr jucer je posjetilo nevjerojatnih 726 tisuca jedinstvenih korisnika. Rijec je o 68% rasta u odnosu na dnevni prosjek u sijecnju. Usporedbe radi, epizode jedne od najgledanijih serija na televiziji, Crno-bijeli svijet, prosjecno gleda oko 550.000 ljudi.

"Zahvaljujemo svim citateljima na povjerenju koje su nam ukazali", izjavio je Dalibor Dobric, glavni urednk portala. Jedinstveni korisnici koji su jucer posjetili Net.hr ostvarili su, prvi put u povijesti portala, vise od milijun posjeta u jednom danu, a otvorili su cak pet milijuna i 187 tisuca stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je zanimljiv podatak o bujajucoj mobilnoj posjecenosti Net.hr-a: cak 317 tisuca jedinstvenih korisnika stranicama Net.hr-a pristupa je preko svojih mobilnih uredaja.

Net.hr jedan je od najstarijih hrvatskih news portala, a Gemius Audience pokazuje kako je rijec o najposjecenijem neovisnom portalu u Hrvatskoj, dakle portalu koji nije dio niti jedne velike medijske grupacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjih nekoliko mjeseci Net.hr je pojacao svoju urednicku i menadzersku ekipu, te krece u novi veliki val razvoja. Voditelji i urednici najavljuju nove projekte i promjene, a pocetkom proljeca ocekuje se i vizualni redizajn desktop i mobile verzije.

Kao svoj cilj voditelj navode stvaranje apsolutnog broj jedan portala po brzini informacije i kolicini zabave, a posebno se pazi da sadrzaj bude prilagoden za sve popularnije social i mobile platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kontinuirano radimo na kvaliteti i investiramo u sadrzaj, a uskoro pokrecemo jos nekoliko velikih projekata kojima ce mreza Net.hr znacajno rasti", izjavio je Sinisa Kahlina, direktor audience odjela Net.hr-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo