OBRAĆANJE NA SJEDNICI / Plenković se hvalio što su sve napravili, pa se na kraju dotaknuo formiranja nove Vlade. Evo što je rekao

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

O daljnjim koracima oko formiranja buduće Vlade ćemo razgovarati idućih dana, kazao je na kraju obraćanja Andrej Plenković

9.5.2024.
8:29
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Na dnevnom je redu današnje sjednice Vlade usmeno podnošenje izvješća o provedbi Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO). Na početku sjednice obratio se tehnički premijer Andrej Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas se obilježava Dan Europe i prisjećamo se na nove oblike suradnje na području Europe nakon Drugoga svjetskoga rata", kazao je Plenković.

"Boravili smo i na Danu Grada Vukovara, govorili o postignućima Grada heroja. Razgovarali s gradonačelnikom", dodao je. "Održali smo telefonsku sjednicu Vlade, pojeftinile su cijene benzina, dizela i plavog dizela, što je dobro", rekao je. Govorio je i o ulaganju u LNG terminal na Krku. "Mi smo odlučili investirati 25 milijuna eura. To je odobreno od EK i povećat ćemo potencijal LNG treminala", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitali smo Uskrs pravoslavnim vjernicima i zaželjeli im da ga provedu uz radost i obiteljsko druženje i veselje kao što to treba biti", kazao je.

"O daljnjim koracima oko formiranja buduće Vlade ćemo razgovarati idućih dana", kazao je na kraju obraćanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo