OPLJAČKAN DEJAN LOVREN: / Lopovi opustošili luksuzni zagrebački stan zvijezde Liverpoola

Image

Hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu u noći na četvrtak lopovi su provalili u dvoetažni stan na zagrebačkom Gornjem Bukovcu.

16.6.2017.
17:12
VOYO logo

Ukrali su mu nakit i novac. Policija je objavila kako šteta iznosi više tisuća kuna, javlja 24 sata. Zanimljivo, ali pljačka se dogodila samo nekoliko sati nakon Mamićevog "performansa" na Županijskom sudu u Osijeku, koji je prekinuo suđenje i odgodio Lovrenovo svjedočenje, bitno u slučaju.

ZDRAVKO MAMIĆ: ‘Sustav mi pakira veliku robiju, ali ja nisam frajer bez jaja, ja sam frajer s itekakvim jajima! Tko želi, može provjeriti’

‘MODRIĆ, MAFIJA I ALZHEIMER’: Evo što strani mediji pišu o Mamićevom suđenju i Lukinom svjedočenju

SVE O SUĐENJU ZDRAVKU MAMIĆU U OSIJEKU I REAKCIJAMA HRVATSKE JAVNOSTI MOŽETE PROČITATI OVDJE.

Ovo nije prvi put da je Lovren na meti pljačkaša. Dok je Lovren 2010. igrao za Lyon, kradljivci su mu ušli u stan te odnijeli dva televizora, računalo, mobitel i “opustošili” ormar s dizajnerskom odjećom. Ukrali su mu i automobili, a u njemu su bili Dejanovi osobni dokumenti te bankovne kartice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Dejan Lovren se trenutno nalazi u Hrvatskoj zbog procesa na Županijskom sudu u Osijeku koji se vodi protiv Zdravka Mamića i još trojice osoba zbog izvlačenja novaca iz Dinama. Prije dva dana trebao je svjedočiti na sudu u Osijeku, na kojem se vodi postupak protiv Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo