'RAJ JE U HRVATSKOJ': / Velika zvijezda Manchester Uniteda oduševljena ljepotom naše zemlje

Image

Zvijezda Manchester Uniteda, 26-godišnji Ander Herrera, odmarao se u Hrvatskoj proteklih dana i uživao u ljepoti hrvatskog mora i obale.

29.6.2016.
20:37
VOYO logo

Centralni veznjak Unitedau prošloj je sezoni imao veliko povjerenje bivšeg trenera Louisa Van Gaala. Herrera je za United odigrao 41 susret u svim natjecanjima i postigao 5 golova uz 6 dodavanja za pogodak. Bila je to jako dobra sezona za Španjolca.

I naporna! Ali Herrera je pronašao idealno mjesto za odmor. U Hrvatskoj! Na svom instagram profilu tako je objavio na Instagramu ukupno na kraju 4 fotografije sebe i svojih prijatelja u "uzbudljivoj hrvatskoj avanturi" na hrvatskom moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nimalo loš vikend s prijateljima'

"Raj je u Hrvatskoj", prokomentirao je Herrera na Instagramu uz fotografiju na kojoj uživaju u čaroliji otoka Šipana pored Dubrovnika, a nakon toga veslajući prema Lokrumu ustvrdio je:

"Nimalo loš vikend s prijateljima. Sad jedva čekam početak ove uzbudljive sezone", napisao je Herrera na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, sezona će uistinu biti uzbudljiva za United i sve njegove navijače. Jose Mourinho povest će klub prema velikom povratku u sam engleski vrh. Manchester u sljedećoj sezoni ima velike ambicije s novim trenerom, a sve u konačnici konačnog povratka među najbolje europske ekipe, tamo gdje su nekad bili. Nekad...

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo