RONALDO OSLOBOĐEN OPTUŽBI ZA SILOVANJE: / Rekla je da ju je odveo u sobu i prisilio na seks, ali zaboravila je najbitniju stvar

Image
Foto: Profimedia

Mayorga je izjavila kako joj je Ronaldo platio 300 tisuća eura nakon tog događaja da ne bi ništa pričala

22.7.2019.
22:13
Profimedia
VOYO logo

Čini se da je cijela saga o optužbama za silovanje jednog od najpopularnijih sportaša na svijetu, zvijezde Juventusa Cristiana Ronalda, došla svome kraju. Ronaldo neće biti kažnjen jer Kathryn Mayorga, djevojka koja ga je optužila za silovanje 2009. godine, nije policiji htjela otkriti identitet svog napadača, što je omelo istagu.

Image
MESSI U OVOJ RASKOŠNOJ VILI PUNI BATERIJE ZA NOVU SEZONU: /

Cijena - 'prava sitnica'

Image
MESSI U OVOJ RASKOŠNOJ VILI PUNI BATERIJE ZA NOVU SEZONU: /

Cijena - 'prava sitnica'

"Optužbe za seksualno zlostavljanje protiv Ronalda ne mogu biti dokazane. I zbog toga on neće biti kažnjen. Bez identiteta počinitelja i mjesta zločina nije se mogla nastaviti istraga", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odupirala se seksu

Mayorga je izjavila kako joj je Ronaldo 2010. godine platio 300 tisuća eura nakon tog događaja da ne bi ništa pričala.

Kathryn Mayorge je 2009. radila u jednom noćnom klubu kao hostesa. Ronaldo joj je prišao i ponudio piće te pozvao na druženje u njegov hotelski apartman. Kasnije su se ona i njezine prijateljice našle s Ronaldom i njegovom pratnjom te su svi otišli u Ronaldov apartman. Mayorga tvrdi kako je Ronaldu jasno dala do znanja kako ne želi seksualni odnos, no Ronaldo ju je odvukao u spavaću sobu i analno silovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mayorga je nakon gotovo deset godina od tog događaja izašla u javnost s pričom da ju je Ronaldo silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Ronaldo je u to vrijeme taman realizirao transfer iz Manchester Uniteda u Real Madrid koji je iznosio nešto više od 90 milijuna eura. Mayorga, koja je u međuvremenu diplomirala novinarstvo na sveučilištu Nevada, je otkrila kako ju je inspirirao pokret #MeToo protiv seksualnog nasilja.

"Ronaldo je uvijek tvrdio da je događaj iz 2009. godine bio prirodan odnos", kazao je njegov odvjetnik Peter S. Christiansen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo