SEKSI DJEVOJKE I LOVA NA BACANJE: / Mayweather je na sinovom rođendanu bio besraman

Image
Foto: AFP, Patrick McDermott
5.4.2017.
16:50
AFP, Patrick McDermott
VOYO logo

I to kakav! Tulum je bio u znaku njegovog sina i bogatstva koje posjeduje. Odnosno, novac je "samo bio bacan", kako prenosi Usa Today. Naravno, radilo se o lažnim novčanicama, ali auto koji je svom sinu Mayweather kupio je - strašan! Mercedes C klase Coupe.

Potpuno nov s "full" opremom koji će sad moći voziti jer je navršio dovoljno godina da po američkom prometnom zakonu legalno smije voziti automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJVEĆI BORILAČKI SPEKTAKL IKAD: Mayweather potvrdio sudar titana i otkrio kada će do njega doći

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zabavi je pjevao reper Young Thug, a Ziona je dočekalo mnoštvo novčanica koje je on oduševljeno, poput svog oca, bacao u zrak. Ne kaže se bez veze da kruška ne pada daleko od stabla. E sad, tu se postavlja jedno pitanje: Jesu li novčanice lažne ili prave? Na Zionovoj fotografiji koju je on stavio na svoj Instagram profil osvanuo je komentar kako su novčanice lažne, što potvrđuje i pisanja američkih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Mayweather tvrdi kako je tijekom svoje velike boksačke karijere zaradio preko, pazite sad ovo, 650 milijuna funti, čisto sumnjamo da svoje novčanice baš tako raskalašeno baca u zrak, kako se to ponekad pokušava prikazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na proslavi nije nedostajalo ni djevojaka kao niti Zionovih prijatelja i prijateljica koji su uživali u privatnom partiju na kojemu je bio i njegov bogati tata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Floyd Mayweather poznat je po rastrošnim privatnim zabavama i milijunskim okladama, a briljirao i s proslavom rođendana njegove kćeri u Las Vegasu prošle godine, kao i Mercedes kojeg je poklonio svom drugom sinu za njegov 16. rođendan, nakon što mu je kupio skupocjenog Bentleya za nezaboravni petnaesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo