Evo sto su Hrvati najvise guglali u 2014. godini

Google je medu brojnim statistickim podacima objavio niz lista najpretrazivanijih pojmova u 2014. godini, a jedna od njih odnosi se i na one najpopularnije pretrage u Hrvatskoj.

16.12.2014.
14:20
VOYO logo

Tako su najcesce pretrazivane osobe u Hrvatskoj Robin Williams, Nives Celzijus, Maja Petrin, Jennifer Lawrence i Niko Kovac, pise Jutarnji.hr.

Od dogadaja tijekom godine najzanimljiviji su bili: Svjetsko prvenstvno u nogometu, Uskrs i Oscari, a kad je zemljopis u pitanju, Hrvate je zanimalo gdje se nalazi Dubai, Gunja, Rugvica, a mnogi su se pitali i gdje je nestali avion MH370.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim informacija o zemljopisu i tome sto rade zvijezde, Hrvati su se interesirali i o tome kako izgubiti kilograme, moliti krunicu i saznati svoj JMBG.

Najcesce pitanje pak 'Tko je' postavljali su kako bi saznali identitet Zorice iz pjesme Mejasa, ali i tko je Isus. Nekima pak nije bilo jasno niti tko je poslodavac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim 'Tko je', zanimalo ih je i objasnjenje pojedinih termina pa su pitanje 'Sto je' najcesce koristili za 'Sto je internet?', 'Sto je ljubav?' i 'Sto je tocka?'.

Listu mozete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo