Ova ilustracija pokazuje kako Google razmišlja o inovacijama

Google je jedna od najvećih i najutjecajnijih tehnoloških tvrtki na svijetu. Ali, ona nije počela na taj način, niti je lako zadržati taj status.

28.8.2014.
10:26
VOYO logo

Googleov izvršni predsjednik i bivši izvršni direktor Eric Schmidt je podijelio s nama neke uvide o tome kako Google gleda na inovacije i konkurenciju.

Schmidt i Googleov bivši stariji potpredsjednik za razvoj proizvoda Jonathan Rosenberg sljedeći mjesec će objaviti knjigu pod nazivom “”How Google Works” (Kako radi Google).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knjiga se bavi onim što su Schmidt i Rosenberg tijekom svih ovih godina naučili dok su pomogali izgraditi Google u ono što je ova kompanija danas.

Schmidt je počeo reklamirati knjigu slanjem pojedinih ilustracija i savjeta iz knjige na svom Google+ i Twitter profilu. Njegov zadnji post naglašava da je ključ uspjeha osvajanje tržišta kroz različite kuteve gledanja na stvari i probleme, a ne jednostavno pokušavanje da budete bolji od vaše konkurencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Važno je shvatiti ono što se događa oko vas, ali najbolji način da ostanete ispred jest laserski fokus na izgradnju sjajnih proizvoda koje ljudi trebaju", objavio je Schmidt na Google+ uz ovu gore ilustraciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo