Šokantna prevara: 'Miley Cyrus pronađena mrtva u svom domu u Los Angelesu'

Miley Cyrus je najnovija celebrity koja je postala žrtva 'smrtne online podvale'.

21.7.2014.
15:01
VOYO logo

Sve je počelo u subotu, 19. srpnja, kada se pojavila ova fotografija koja prikazuje Miley kako navodno leži predozirana. Uz fotografiju je stajao alarmantni naslov: {Šokantno} Miley Cyrus pronađena mrtva u svom domu u Los Angelesu".

U slučaju da vam fotografija izgleda poznato, riječ je o Miley Cyrus koja se pojavljuje u glazbenom spotu za "Blonde SuperFreak Steals the Magic Brain" s bendom Flaming Lips i izvođačem Moby. Spot je objavljen početkom ovog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera je, naravno, bila ta da se natjeraju brojni obožavatelji popularne pjevačice da kliknu na članak i tako zarade novac za prevarante koji šire ovu laž.

Nažalost, Miley nije prva poznata i slavna osoba koja je "ubijena" na internetu. U ožujku prošle godine, zvijezda serije "Seinfeld", Wayne Knight proglašen je "mrtvim" nakon prometne nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U travnju pak, hashtagom #RIPJenniferLopez započeo je "trend" žaljenja mrtve Jennifer Lopez na Twitteru. Naravno, Lopez je do današnjeg dana živa i zdrava.

Prije smo imali prilike vidjeti slične podvale sa smrću Paula McCartneya, Celine Dion, Morgana Freemana, Eminema, Cher, Toma Hanksa i drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo